Как да изберем майстор за ремонт на баня?

Добре дошли в полезната публикация относно правилното ориентиране по избор на майстор или фирма за ремонт на банята.

Започваме с ремонта на банята Ви!

В настоящата публикация в сайта ни на фирмата за ремонт на бани ще Ви дадем основните параметри с които да не бъдете измамени и да не бъдете лъгани! Ние 25 години предлагаме качество и коректност, но опитът от разказите Ви ни е огромен!

Как да разберем иска ли майстора за лепене на плочки в банята да ни излъже?

Как е редно да протече едно нормално партньорство между Вас – клиента и избрания изпълнител на вашата нова настилка и облицовка в банята?

Какви са моментите с които да следим дали изборът ни е правилен и човека/фирмата на която доверяваме банята си – разбира от работата си?

Каква е цената за ремонт на баня и колко би струвало за гр.София през 2024 г?

Нормалният ред на работа е следния – решаваме да ремонтираме банята си, било то от естетическа подбуда или поради възникнала нужда от спешен ремонт на банята. Публикуваме в социалните мрежи в обкръжението ни от приятели, че търсим качествен майстор за ремонт на банята ни и както в повечето случаи – качествените майстори за ремонт на бани са заети с по 3-4 месеца напред!

Стигаме до нуждата да проверим даден майстор или фирма за лепене на плочки в интернет – забелязваме първо платените позиции в търсещите машини, отваряме и виждаме странно подадени данни за предоставяната услуга по лепене на плочки – липсва фирма, липсва история, липсват ясни правила и контакт с изпълнителя различен от мобилен номер. Разбираме, че платените позиции не са най-релевантния начин да стигнем до качествен и честен изпълнител за новата ни баня. Доверяваме се на компаниите които са с възможност за рейтинг оставян от предишни клиенти.

Цената за ремонт на баня – колко е, как се определя, какво се очаква от Вас и какво се очаква от фирмата за ремонт на баня?

След секунда ще отговорим и на този най-важен въпрос, все още може да бъдете измамени – от рейтинг натрупан от „родата“ – след като осъществите контакт с дадената фирма която ще изпълни ремонта Ви на банята изисквайте официално разписана оферта за ремонт на баня – там да е дадено всичко по точки което ще се изпълни / доставка и вид на лепилата(ние работим само с лепилата на MAPEI – най-качествени са според нас), уточнете кой доставя консумативите – нивелиращи системи, хастар за наклони, пособ за редене на плочките и др./задължително гледайте да фигурира в офертата ви за ремонт на банята – хидроизолация както на под и стени, така и хидроизолационни ленти по ъглите. В запитването си за оферта трябва да сте посочили размера плочки които сте купили и видовете структури които ще бъдат монтирани. Ще има ли душ кабина, с отделно отводняване ли ще е и всичко което е във въображението Ви да бъде изпълнено за новата Ви баня!

Каква ще е цената за ремонта на банята – както виждате отговорното подхождане към този въпрос е следствие от много неизвестни – тези неизвестни са известни само на Вас, това какво искате да се случи и как си го представяте, но може да се ориентирате примерно с нашите цени за ремонт на баня и лепене на плочки като последвате връзката – примерни са, но Ви дават до 85% яснота на общия тотал!

Отегчихте ли се? Подходете сериозно, става дума за Вашата баня която ще я гледате и ползвате много години, все още могат да ви измамят!

Приемате офертата на фирмата за ремонт на баня която сте избрали, идва време за финансовите взаимоотношения – майстора/фирмата иска да му платите на ръка защото Ви е свалил така и така цената за ремонта на банята. В никакъв случай не кълвете на тази притча! Плащането по банков път Ви гарантира отговорно отношение и последствия ако случайно майстора за лепене на плочки реши да прави по десет бани едновременно!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ в два екземпляра със сверени данни от Вас в търговския регистър!

Готови сте – започва работата!

Майстора идва с още двама човека – това не е майстор! Баня се прави от сам човек и един помощник който само носи материалите!

Майстора идва без лазерен нивелир и нивелир над 120 см – това не е майстор, прекратете взаимоотношенията си веднага!

Майстора не идва – имате договор и е отговорен по банковото плащане!

Разбирате колко много знаем за вашите хубави мечти в изпълнението на мокрите ви помещения! За 25 години сме видели всичко! Ако ползвате линковете които сме добавили към настоящата публикация при избора на фирма или майстор за ремонт на банята Ви

Ще получите безплатна консултация!

Ще сте сигурни, че ще си изпълним работата – защото имаме четвърт век име да пазим!

Ще получите най-точната и обективна оферта за бъдещия ремонт на банята Ви!

Благодарим Ви, че стигнахте до тук и защитихте средствата си по бъдещия ремонт на банята Ви!

No Responses

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *